tirsdag 13. november 2007

Innbråt 2007

Når ein sit i ei kjellarstue på en tirsdagskveld, kva skal til for at to unge gutar går ut i nabolaget å skremmer nattesøvna av folk?
Eg er ikkje heilt sikker... Kansje ein har sett for mange amerikanske filmar, kanskje ein vil gjere ein ond ting mot eit medmenneske, men heilst er det vel fordi ein har lite å gjere på.
Oppdrag: Gå til "Casa de la pro ev Nilsemannen" og lat opp døyra og stikk av. Gjer det på nytt og på nytt heilt til han stillar stor skepsis og blir livande redd. Gå der etter inn i leiligheita og et deg god og mett på ungkarsmat!
Sminke? Neppe
Ansiktskamuflasje? Joppe
Maria og Linnea hadde rota slik med ansiktsmalinga at Pappa/Onkel Lars Harald hadde gjøymdt det vekk. Derfor vart det vanlig vassmåling.Sven har sett for lite Krigsfilmar og for masse Top modell og Jan Thomas.Ruben visar korleis ein skal gjera det...

Etter at Ruben har retta litt på Sven er dei klare for litt innbråt;)Kodenamn: Badboy 1Kodenamn: KviseBadboy 2

På vei bort til Casa de la pro ev nilsemann testa Sven om der fortsatt var god glid på "shjerråcksane" på den glatte vegen.

Nils er ikkje so dom som han ser ut som, fordi han hadde søtte opp ein felle for dei profisjånele innbråterane. Ruben gikk rett i fella!

Finaly! Casa de la Pro ev Nilsemann


KviseBadboy 2 står klar til å opne døra.

Badboy 1 står klar bak veggen. Any secund now...

Matmonser Nilsemann anar ingen fare når han går ut får å late att døra for andre gong.

Innbråterane klarte lett å snike seg inn...

"NEI! KJÆRE VENE! LAT MEG FÅ LEVE! Dykk skal få alt dykk vil ha! Ta ho Olga! Ta den enormt tøffe T-shorta mi, ta lykketrusa mi med Mikke mus mønster på, ta Play Stationen min, men ikkje dreeep MEEEG!"
Eigentleg ville vi berre ha litt ungkarsmat, men etter ein rask oppservering på matkammeret (under senga) blei vi igrunn enig i at maten til ho mor er best!
Oppdrag utført! Vi kunne ha fått mat om me ville, men me valgte mors mat!
Men grunnen til vi tok turen var får å sjå ein redd, godt voksen, barnslig mann og det fekk me jammenådeg sjå;) HAHA :D Knall :)

Når ein først skal oppdatere ein blogg for første gang på ei god stond, så gjer ein det skikkelig;)

2 kommentarer:

Kai H sa...

FLAATT! :D

Tore Hole Oksnes sa...

Ka tid oss fer sjå nokke fra Mission impossible-to xplode a barbie da. ??

=)