tirsdag 16. september 2008

Konsert:D

Det e viktig, når ferien e over og skulen he begynt, at man he nokke å gle sej til og nokke å sjå fram til. Det gjer det litt lettere å komme gjennom dei kjedelige dagane me alt mas og stress. Derfor va det deilig å komme sej vekk et par daga, flyge vekk i fra herlige Godøya, inn i en "storby" og få sej en god kebab på Bislet kebabhouse og ta lange koslige tura på Karl Jooohan og sjå på alle dei rare menneskene som finst i Norges hovudstad!
Og ikkje minst va det veldig deilig å få ver på konsert me Kirk Franklin:)
Her e litt om turen vår. Ruben, Sven og Tore +++
Her e oss på Bislett Kebabhouse:) Oss fann en raring som kalla sej Øystein Urkedal! Kebaben va like go som alltid, men det va ikkje magen min. Va igrunn ikkje so veldig svolten før ej begynte å ete, so derfor blei ej veldig dårlig i magen:S

Her e bevise på at ej hadde bilett til Konserten ;) Bilde e tatt i Casa de la Vartdal/Stornes.


Her e gjengmedlemmane! Ej, Øystein, Sven, Lisa og fotografen Tore. Sammen er vi dynnamitt!

Dette e ikkje Kirk Franklin men Ole Børud som varma opp for Kirk Franklin!
Ole Børud spela herlig, funky musikk som invitera både føte å hende å heile kroppen igrunn på en liten dans. Va en kosert i sej sjøl omtrent;)


Men nok om det. No vil oss han KIRK! Sven, Ruben og Sigbjørn e veldig gira på å sjå den litt kortvokste afroamerikaneren som kan å lage musikk og show:D


Her e gittn sjøl! Kirk Franklin! Med et fett band og ett par feite Gospelchicks tok han Sentrum Scene med storm! Og ej fekk oppleve min beste konsert nokke gang! UBESKRIVELIG! Meir enn bære en konsert!

Ingen kommentarer: