onsdag 27. juni 2007

For dei som ikkje he fått de me sej...

TENNIS! e tingen :)
Veit ikkje ka som e grunnen til at fleire å fleire på Godøya he begynt å spille denne geniale sporten, men saken e klar. Tennis kjøme til å ta over masse av fritia til folk framover!
Av erfaring kan ej uttale mej om at denne sporten gir både glede, sinne, frustrasjon, latter, svette, blod, blemmer og avhengihet!
Ettersom dei fleste på Godøya e bønde eller fiskera og ikkje Millionæra, so blir tennisen spilt opp på den flotte platten med Hallen og ikkje i hagen vår... Men de e ikkje småtterier bære de, fordi Godøy tennisklubb, som består av Ruben Austnes, Haakon Aaroe og Sven Harald Nyvoll, he laga til med linje med kritt (første gang) og maling (andre gang, sia oss raskt skjønte att kritt går vekk når de regna :) )
De går rykte om at de e fleire enn bære oss som lika rekkerta og gule baller på Godøya. Utn å nevne navn kan ej sei at de e fleire som he sansen for tennis og gjer gjerne en dugnad for vår lille tennisbane, fordi der va allerede ett nett som sto klart når oss kom første gangen:)
Dagens tips: Skipp Hotel Cæsar eller "jukeboks norge rundt" og ta heller turen til Godøy tennisklubbs heimebane, Godøyhallen. I hjerte av Gøyna ;)
Annbefalest på det STERKESTE!
(bilde kommer...)

2 kommentarer:

Sven Harald Nyvoll sa...

yeeeey =D Tennis <3<3

Grattis me seiern idag Ruben, flott å ha en ny utfordrer til årets spiller i Godøy Tennisklubb:D:D hihi;p

Ruben Elias Austnes sa...

Takk takk! Virkelig deili å ver me i toppen ;) Alle dei timane ej he stått å slått ballen i veggen he komt til nytte:)