tirsdag 27. november 2007

Synkron MSN! Ny sport?

Det er en kjent ting at både synkronsvømming og synkronstuping er to "sporter" som trenger massevis av trening, presisjon og imponerende evner til å tenke samme vei som "lagkameraten".
Men det som er virkelig imponerende er når slike ting skjer helt uten videre. Som regel når noen sier en setning akkurat sammtidig, blir man helst straffet med å skylde en sjokolade eller en kald Cola.
Ja, Sven og jeg har lenge vært gode kamerater. Vi tenker ofte det samme, noe som kan være skremmende av og til. I dette tilfelle var det svært imponerende at vi sa samme settning i akuratt samme sekund på MSN! Ja, jeg gjentar, PÅ MSN! (Du kunne selvsagt ha lest det på nytt om du ikke fikk det med deg, men jeg valgte å skrive det på nytt. Slik har Gud skapt meg).
Legg merke til tiden sammtalen foregikk:

28.11.2007 00:52:39 ruben Sven va litt morsomt da
28.11.2007 00:52:39 Sven ruben va litt morsomt da
Imponerende? I think YES!
Vi sa altså "va litt morsomt da" akuratt likt! Ikke en bokstav feil! I samme sekund! Jeg låg i sengen min "næri Austnes" og Sven låg i sengen sin "oppi Nyvoll"(med PC`en IKKE i fanget fordi da kan man bli steril).
Jeg ble nemlig så imponert at jeg laget ett helt innlegg på bloggen min om det! Midt på natta!


3 kommentarer:

Nils-Ove Støbakk sa...

Det heite "vå litt morsomt då"

:P

Ej mæ he ei sann morsom historie frå då ej og han Geir Ove vå yngre, men gidde ikkje å ta den her...stjele berre oppmerksomheita frå Ruben&Svens Freaky Habits Night ;)

Kai H sa...

va litt morsomt da

Maren Ruth sa...

Hehe! Flott Ruben.. Lenge sia du he blogga, no he til og med ej blokka:)